Yritys

Lumikko Huoltopalvelut Oy tarjoaa palvelukseesi Suomen suurimman huoltotiimin varustettuna vankalla ammattitaidolla ja kylmäaineiden käsittelyluvilla. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös lukumääräisesti suurten kalustojen huoltosopimukset joustavasti ja luotettavasti.

Lumikko Huoltopalvelut on osa Lumikko-konsernia. Pitkän kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme maamme parasta osaamista kiskokaluston HVAC-laitteiden elinkaaripalveluissa, merkistä riippumatta. Säännöllinen, määräaikainen huolto takaa laitteiden moitteettoman toiminnan myös huoltojen välillä.

Ota yhteyttä huoltotiimiimme, niin kerromme mitä kaikkea voimme huoltosopimukseesi liittää.

TAUSTAA YRITYKSESTÄ

Olemme jo vuodesta 1991 erikoistuneet liikkuvan kaluston lämmönsäätölaitteiden huoltoihin ja korjauksiin sekä asennuksiin.

Lumikko Huoltopalvelut Oy:ssä työskentelee 10 työntekijää. Osalla asentajillamme on kylmäasentajan ammattitutkinto sekä Turvallisuus ja Kemikaaliviraston (Tukes) myöntämä lupa korjata ja huoltaa yli 3 kg kylmäainetta sisältäviä kylmälaitteita. Toiminnassamme on tarjoalla myös työtehtäviä, joissa kylmäasentajan pätevyys ei ole välttämätön.

Ota yhteys lähimpään toimipisteeseen ja varaa aika. Kokenut, huippuosaava huoltotiimimme on valmis palvelemaan sinua!