Kiskokalusto

Lumikko on kokenut kumppani kiskokaluston ilmastointiprojektien toteutuksissa niin saneerattavissa kohteissa kuin uusienkin junien laitetoimituksissa. Kattavan huoltoverkostomme ansiosta pystymme tukemaan asiakkaita myös asennuksissa ja käyttöönotoissa sekä koko laitteen elinkaaren aikana.

Raitiovaunut

Lumikon modulaarisella raitiovaunuratkaisulla voidaan toteuttaa ilmastointi joustavasti erilaisiin vaunukokonaisuuksiin. Lumikko on kehittänyt markkinoiden tehokkaimman jarruenergian talteenottojärjestelmän. Tämän ja toimintojen optimoinnin avulla minimoidaan energian kokonaiskulutus tuotteen eliniän ajaksi.

Junien ohjaamot

Lumikko on toimittanut ratkaisuja veturinkuljettajan työtilan viilennykseen jo viidentoista vuoden ajan parantaen näin omalta osaltaan työviihtyvyyttä ja matkustamisen turvallisuutta.

Junien matkustajavaunut

Lumikko toteuttaa vaativia matkustamoilmastoinnin kokonaisratkaisuja uusiin vaunuihin. Tästä esimerkkinä on kaksikerroksisiin, 200 km/h kulkeviin makuuvaunuihin toteutettu ilmastointijärjestelmä, jossa jokaisen 19 hytin lämpötiloja voidaan säätää erillisesti. Järjestelmän on toimittava luotettavasti niin suurissa nopeuksissa kuin tunneleiden paineiskujenkin vaikutuksessa. Tämän järjestelmän toteuttaminen oli osoitus Lumikon kyvystä tuoda viimeisimmät teknologiset ratkaisut käyttöön myös pienien tuotantosarjojen toteutukseen.

Ota yhteys lähimpään toimipisteeseen ja varaa aika. Kokenut, huippuosaava huoltotiimimme on valmis palvelemaan sinua!