Yritys

Lumikko Huoltopalvelut Oy tarjoaa palvelukseesi Suomen suurimman huoltotiimin varustettuna vankalla ammattitaidolla ja kylmäaineiden käsittelyluvilla. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös lukumääräisesti suurten kalustojen huoltosopimukset joustavasti ja luotettavasti.

Lumikko Huoltopalvelut on osa Lumikko-konsernia. Pitkän kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme maamme parasta osaamista autokylmäkoneiden huoltajina, merkistä riippumatta. Säännöllinen, määräaikainen huolto takaa laitteiden moitteettoman toiminnan myös huoltojen välillä.

Huoltosopimuksella varmistat kaluston oikea-aikaiset huollot tehokkaasti ja vaivattomasti. Tarjoamme räätälöityä huoltosopimusmahdollisuutta niin pienille kuin isoillekin kuljetusalan toimijoille, sekä raide- ja bussiliikenteen toimijoille.

Ota yhteyttä huoltotiimiimme, niin kerromme mitä kaikkea voimme huoltosopimukseesi liittää.

TAUSTAA YRITYKSESTÄ

Olemme jo vuodesta 1991 erikoistuneet liikkuvan kaluston lämmönsäätölaitteiden huoltoihin ja korjauksiin sekä asennuksiin.

Tarjoamme ammattitaitoista palvelua vankalla kokemuksella kaikkien kylmälaite-, ilmastointilaite- ja lämmityslaitemerkkien korjauksiin, huoltoihin ja asennuksiin niin kumi- kuin rautapyörilläkin liikkuvaan kalustoon.

Lisäksi teemme ATP-kausitarkastustoimintaa elintarvikekoreille. Sopimuksen valvojana toimii Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Olemme alan Suomen suurin toimija sekä täysin kotimainen yritys.

Lumikko Huoltopalvelut Oy:ssä työskentelee 24 työntekijää. Kaikilla asentajillamme on kylmäasentajan ammattitutkinto sekä Turvallisuus ja Kemikaaliviraston (Tukes) myöntämä lupa korjata ja huoltaa yli 3 kg kylmäainetta sisältäviä kylmälaitteita. Laki säädetään EY-asetuksessa 842/2006 sekä kansallisesti ympäristönsuojelulaissa 86/2000 ja valtioneuvoston asetuksessa 452/2009.

Lumikko Huoltopalveluilla on myös S3-sähköpätevyys korjata ja huoltaa sähkölaitteita.

 

Ota yhteys lähimpään toimipisteeseen ja varaa aika. Kokenut, huippuosaava huoltotiimimme on valmis palvelemaan sinua!