Yritys

Lumikko Huoltopalvelut Oy tarjoaa palvelukseesi Suomen suurimman huoltotiimin varustettuna vankalla ammattitaidolla ja kylmäaineiden käsittelyluvilla. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös lukumääräisesti suurten kalustojen huoltosopimukset joustavasti ja luotettavasti.

Lumikko Huoltopalvelut on osa Lumikko-konsernia. Pitkän kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme maamme parasta osaamista kiskokaluston HVAC-laitteiden elinkaaripalveluissa, merkistä riippumatta. Säännöllinen, määräaikainen huolto takaa laitteiden moitteettoman toiminnan myös huoltojen välillä.

Ota yhteyttä huoltotiimiimme, niin kerromme mitä kaikkea voimme huoltosopimukseesi liittää.

TAUSTAA YRITYKSESTÄ

Olemme jo vuodesta 1991 erikoistuneet liikkuvan kaluston lämmönsäätölaitteiden huoltoihin ja korjauksiin sekä asennuksiin.

2018 vuonna Ajoneuvokaluston lämmönsäätölaitteiden liiketoiminta siirtyi Raskone Oy:n haltuun ja keskitymme Kiskokaluston HAVC -laitteiden huoltotoimintaan

Lumikko Huoltopalvelut Oy:ssä työskentelee 10 työntekijää. Kaikilla asentajillamme on kylmäasentajan ammattitutkinto sekä Turvallisuus ja Kemikaaliviraston (Tukes) myöntämä lupa korjata ja huoltaa yli 3 kg kylmäainetta sisältäviä kylmälaitteita. Laki säädetään EY-asetuksessa 842/2006 sekä kansallisesti ympäristönsuojelulaissa 86/2000 ja valtioneuvoston asetuksessa 452/2009.

Lumikko Huoltopalveluilla on myös S3-sähköpätevyys korjata ja huoltaa sähkölaitteita.

 

Ota yhteys lähimpään toimipisteeseen ja varaa aika. Kokenut, huippuosaava huoltotiimimme on valmis palvelemaan sinua!