Tuoreena perille Webasto pakettiauto kylmäkonejärjestelmillä

Posted on

Lumikko Huoltopalvelut Oy on Webasto lisälämmittimien, ilmastointilaitteiden ja kylmäkoneiden valtuutettu huolto- ja jälleenmyyntiliike. Webasto-laatu yhdistettynä vankkaan kokemukseemme lämmönsäätölaitteiden asennus- ja huoltopalveluissa takaa asiakkaillemme laadukkaan, kustannustehokkaan ja toimivan lopputuloksen.

Ajoneuvosi sekä tarpeidesi mukaan suunniteltu ja valittu Webasto-järjestelmä tuottaa halutun olosuhteen tasaisesti kuormatilaan. Laadukkaat Webasto-laitteet yhdessä eristetyn tavaratilan kanssa varmistavat kuljetettavien tuotteiden turvallisen ja luotettavan toimituksen oikeassa lämpötilassa ja ilmankosteudessa.

Webasto-valikoimasta löytyy akku- sekä suorakäyttöisiä kuormatilojen jäähdytys- ja lämmi- tysominaisuudella varustettuja laitteita jopa 29 m3 tilavuuteen asti.

Lumikko Huoltopalvelut Oy palvelee kokonaisvaltaisesti kaikissa lämmönsäätötarpeissa. Tarjoamme järjestelmät tarpeesi mukaisesti avaimet käteen periaatteella asennettuna, laitemyyntinä tai asennamme itse hankkimasi laitteet. Tarjoamme myös ylläpito ja korjauspalvelut sekä otamme vastuun kalustosi huoltoon kutsusta huolto-ohjelman mukaisesti optimoituna. Ylläpidämme myös huoltohistoriatiedon asiakkaidemme saatavilla.

webasto-esite-31-10-2016


Ota yhteys lähimpään toimipisteeseen ja varaa aika. Kokenut, huippuosaava huoltotiimimme on valmis palvelemaan sinua!