Ajankohtaista

Kiinnostaisiko työ junakaluston HVAC järjestelmien parissa?

LUMIKKO HUOLTOPALVELUT-1

Haemme useita asentajia / apuasentajia määräaikaisiin ja jatkuviin työsuhteisiin.

Kiskokaluston HVAC-järjestelmät eivät poikkea kovinkaan paljon kiinteistöjen ilmanvaihto-, ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmistä. Laitteistot on vain yleensä ”pakattu pienempään tilaan” ja ohjausjärjestelmät ovat erityisesti kiskokalustoon kehitettyjä logiikkaohjausjärjestelmiä. Työt sisältävät mm. kanaviston puhdistuksia, komponenttivaihtoja, vianhakua, järjestelmien säätöä, kylmäpuolen vuototarkastuksia, kokonaisten järjestelmien renovointeja ja koekäyttöjä/mittauksia.

Kevään ja kesän ajalle (Maalis-Elokuu) haemme määräaikaisia apuasentajia ilmastointijärjestelmien määräaikaishuoltojen suorittamiseen. Tarjoamme myös mahdollisuutta työskennellä joustavasti opintojen ohessa.

Jatkuvaan työsuhteeseen haemme ilmastointilaite-asentajaa, jonka työnkuvaan kuuluu määräaikaishuollot, vianetsintä ja korjaukset. Tehtävä edellyttää vähintään 3kg kylmäaineasentajan pätevyyttä, sekä ymmärrystä sähkö- ja ohjausjärjestelmistä.  

Aloittaaksesi työskentelyn meillä, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kiskokaluston HVAC -järjestelmistä. Perehdytämme sinut kalustoon jonka parissa työskentelemme. Edellytämme että olet oma-aloitteinen, tunnollinen, tarkka, valmis oppimaan uutta ja valmis joustaman työskentelyajoissa kausivaihtelun mukaan.

Mikäli olisit kiinnostunut työskentelemään junakaluston HVAC-järjestelmien parissa, niin lähetä vapamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen kari.saikkonen@lumikko.fi

Julkaistu 4.12.2019

 

Ota yhteys lähimpään toimipisteeseen ja varaa aika. Kokenut, huippuosaava huoltotiimimme on valmis palvelemaan sinua!